Uddannelsessafari er pt udsat på ubestemt tid. Ny dato vil blive udmeldt så snart den kendes.

Er du i tvivl om, hvilken uddannelse du skal vælge til august, så kig forbi Kalø torsdag d. xx. i tidsrummet 15.00-20.00, hvor vi afholder uddannelsessafari. Grundet Covid-19 situationen er det dog nødvendigt, at vi på forhånd ved hvornår på dagen, du vil besøge os, og tilmelding med ønsket om tidspunkt for ankomst skal derfor oplyses ved tilmelding.

På dagen kan du møde vores engagerede og dygtige elever og undervisere, som alle brænder for økologisk landbrug, og vores studievejleder vil fortælle om, hvilke uddannelsesmuligheder, der findes på vores skole:

  • EUX-faglært landmand, der giver dig både en landbrugsuddannelse og en Gymnasial-eksamen på godt 4 år.
  • Faglært landmand, som er til dig, der vil arbejde med hænderne – du opnår viden inden for bl.a. planteavl, husdyrproduktion, maskinføreropgaver, økologi og bæredygtighed.
  • Faglært landmand-international ”Global Organic Farmer”, hvor eleverne kommer fra hele Europa og undervisningen foregår på engelsk.
  • Produktionsleder, der er en lederuddannelse i landbruget, den gør dig i stand til at påtage dig ansvaret og ledelsen af produktionen på en landbrugsbedrift.

Der vil også være rundvisning på skolen og i vores skolelandbrug, der er omdrejningspunktet for en stor del af undervisningen. Den består af 65 hektar land, med tilhørende drivhuse, gårdbutik, staldsystemer og maskinhal. Vi har endvidere jerseyko-besætning, frilandsgrise, får, kaniner og bier.

Tilmelding skal ske ved henvendelse til studievejleder Annette Esbjerg Jensen på mail: aeje@videndjurs.dk.

Her bedes I oplyse fulde navn, mail og telefonnummer samt ønsket tidspunkt for ankomst.