Sensommer på Kalø Økologisk Landbrugsskole

Hvor: Kalø Økologisk Landbrugsskole, Molsvej 38, 8420 Rønde.
Hvornår: 29 august 2020 kl. 10.00 – 16.00

Sensommer på Kalø er en pop-up begivenhed, hvor omdrejningspunktet er Kalø Økologisk Gårdbutik.

Se vores store udvalg af økologiske lammeskind og koskind, som alle er fra egne dyr på Kalø Økologisk Landbrugsskole.
Vi glæder os særligt til at kunne præsentere salg af Wagyu/Jersey kød!!

Wagyu verdenskendt som det bedste stykke kød, der kan fås. Vi har i anledning af begivenheden slagtet en blanding af Jersey og Wagyu – bedre kød findes ikke. Til dig, der ønsker at forkæle dig selv og er villig til at betale for den ypperste kvalitet.

Vi har Côte du Boeuf, Hakket kød til f.eks. Wagyu burger. Vi har lavet en del opskrifter til jer, der skal smage Wagyu for første gang.

Jersey kød er, som vores faste kunder også er bekendte med, kendetegnet af høj kvalitet, smagfuldt og mørt kød. Jersey racen har en høj evne til at producere fedt hvilket sikrer både smag og saftighed. Fedtet er intramuskulært, hvilket betyder at en del af fedtet/fedtmarmoreringen er placeret inde i kødet i stedet for uden på, som man normalt ser det.

Vi har endvidere vores nye øl til salg – ”Fire Får Øl” – Den er lavet i et begrænset oplag – så skynd dig.

Vi rykker en del af Gårdbutikken udenfor, så der bliver plads til alle. Vi bager frisk brød lørdag morgen!

Der er betjening i Gårdbutikken fra kl. 10 til kl. 16.

Vores fantastiske køkken sørger for en forfriskning til enhver smag. Der bliver mulighed for at købe brød m. pølse, falafler, kartoffelsalat, diverse kager, kaffe/the, sodavand og øl.

På markedspladsen slår vi et stort telt op, hvor I kan nyde et måltid/en kop kaffe med kage og høre dejlig musik det meste af dagen.

Der er plads til alle biler – følg vores parkeringsfolk, der viser en ledig plads til dig. Indkørsel ved Molsvej 38 8410 Rønde. Der er gode cykelforhold til gården.

Kalø Økologisk Landbrugsskole ligger lige ud til den smukke Kalø Vig ved indgangen til Nationalpark Mols Bjerge. Skolen har 100 elever, der er ved at uddanne sig til økologiske landmænd. Ud over at passe dyrene, dyrker vi 60 hektar med grøntsager, kløvergræs, korn og hestebønner. Grøntsagerne bruges i skolens eget køkken, der laver mad til landbrugseleverne og bliver solgt i vores gårdbutik.

OBS: Grundet COVID – 19 har vi begrænsninger på antal gæster til Sensommer.

Vi glæder os til besøg!