En af de mange ting, som vi er stole af her på Kalø Økologisk Landbrugsskole er vores elever.

Der er mange gode grunde til at være det. Ud over deres motivation, passion og fagligt niveau besidder mange evner og færdigheder fra andre beskæftigelser, hvor de fleste af dem er relaterede til det landbrugsfaglige. I særlig grad i forbindelse med forarbejdning af råvarer.

Vi som skole bakker op og støtter eleverne i deres ønske om aktiviteter uden for skole tiden. Aktiviteter der engager mange elever på tværs af skolegange og bidrager til at sætte landbrugsfagligheden i perspektiv.

I år har ikke været en undtagelse.

Arturo Magari, en elev fra 2 Hovedforløb, har afholdt et par workshops om surdej og bagning for skolens nuværende elever.  Arturo har udarbejdet et hæfte med opskrifter og den kemiske og biologiske viden der skal til for at blive indført i surdejens univers. Så alle deltagerne har været godt forberedt.

Selve workshoppen omhandlede det praktiske, nemlig det traditionelle hvedebrød, rugbrød og pizza/focaccia.

Ingen tvivl! Det har været en succes.

Billederne taler for sig selv.