Skolehjem

De fleste elever vælger at bo på skolen under deres studie. Det er en billig måde at bo på, og en måde hvor på den studerende kan få mest muligt ud af studiet og de sociale aktiviteter der forefindes på stedet.

Skoleopholdet er gratis, hvis du er under 18 år og ikke har en uddannelsesaftale.

Vi har hyggelige værelser i forskellige størrelser, og alle værelser er fuldt møbleret med fælles sanitære faciliteter på hver gangen. Hver gang har små tekøkkener med siddepladser. Det er muligt at leje sengetøj, dyne og pude.

Vi tilbyder fuld pension for alle studerende her på skolen under studierne. Dette betyder, at du vil være i stand til at blive på skolen under dit grundforløb samt første og andet hovedforløb. Under dit praktikophold skal du finde din egen bolig. Ofte tilbyder gårde indkvartering eller hjælper dig med at finde noget passende lokalt.

Under dit ophold på skolen kan du blive bedt om at dele et værelse med en anden person afhængigt af antallet af ledige værelser. Gangene er ikke kønsopdelt. Dette betyder, at mandlige og kvindelige studerende deler gang og sanitære faciliteter. Uden for perioder med epidemier vil det er muligt som studerende at have gæster (familie eller venner). Hvis din gæst overnatter er det gratis i dit eget værelse, men det er muligt at leje et værelse. Din gæst kan deltage i måltiderne, men alle gebyrer for mad og indkvartering skal betales på kontoret inden ankomst. Læs mere under vores side ”Generel og praktisk info”.

Opkrævning for leje af dit værelse sker efter indflytning.

Økonomi

Prisen for mad og ophold under grundforløbet er 550,- kr. man-fre. Hvis vores værelseskapacitet kan være med til det, kan du søge om at komme til at bo på eneværelse, og så vil prisen være 250,- kr. ekstra pr. uge – altså 800,- kr. i alt.

Du skal være opmærksom på, at vælger du et eneværelse, binder du dig til dette i hele skoleperioden.

Ønsker du forplejning i weekenden koster det 125,- pr. dag. I alt 250,- for lørdag og søndag. Opkræves løbende.

Bor du på skolen i weekenden uden at spise med, skal du ikke betale 250 kr. for lørdag og søndag.

Bor du ikke på skolen, er prisen for mad 250,- kr. man-fre. Betaling for mad opkræves den 1. i hver måned.

Kontakt

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Annette Esbjerg Jensen, Telefon: +45 20 37 30 05

Forsikringsforhold

Studerende er dækket af skolens Arbejdsskadedækning, hvis der opstår en skade i forbindelse med “undervisning under arbejdspladslignende forhold”.

Det vil sige, når du arbejder/modtager undervisning på et af skolens værksteder eller laboratorier. Opstår skaden pga. uhensigtsmæssig adfærd eller ved ikke-reglementeret brug af maskiner eller værktøj, dækker skolens forsikring ikke.

I sådanne tilfælde er det din egen forsikring, der skal dække skader.

På studieture til udlandet tegner VID Erhvervsuddannelser en rejseforsikring for alle deltagere på turen.

I alle andre undervisnings-, transport-, udflugts- og pausesituationer, ved tyveri mv. er du ikke dækket af skolens forsikring, men af din egen forsikring. Skolen opfordrer dig til at have en gyldig indbo-, rejse-, ansvars- og ulykkesforsikring.