Økologisk mad

På Kalø Økologisk Landbrugsskole er vi meget stolte af vores køkken. Vi har et engageret køkkenpersonale, der laver sund og varieret kost af økologiske råvarer, hvor en stor del produceres på skolen. Køkkenet tilbyder både vegetar- og veganerretter.

På skolen producerer vi både grøntsager, mælk, ost og honning samt fjerkræ, lamme-, grise- og oksekød, og du bliver som elev en del af produktionen som led i undervisningen.

Vi har styr på maden

På Kalø Økologisk Landbrugsskole er økologisk mad en selvfølge, og vores køkkenpersonale bestræber sig på løbende at øge procentdelen af økologiske ingredienser, der bruges til at tilberede måltiderne til vores studerende.

Vores dygtige køkkenpersonale er dedikerede til at tilberede friske, sæsonbetonede og økologiske måltider til vores studerende og personale. Der serveres både traditionel dansk mad samt retter inspireret af andre landes traditioner og naturligvis efter køkkenets egen kreativitet.

Køkkenet har stor kendskab til og viden om vegetarisk og vegansk mad og ernæring. Ved specielle behov, f.eks. allergier, bestemte diæter osv., kontaktes køkkenet.

Forplejning inkluderer tre måltider samt kaffe/te og brød om eftermiddagen.

Hvis du ikke bor på skolen, er prisen for et dagligt måltid 250 DKK/uge. Læs mere om priserne under menupunktet Skolehjem, hvis du bor på skolehjemmet.

Hvis du får gæster på besøg til spisning, skal du kontakte forstanderen samt køkkenet mindst to dage i forvejen om priser mm.

Kalø Økologisk Landbrugsskole er udmærket med: