”Mangfoldigheden er med til at udvikle min undervisning”.

Vores næste profil fra Kalø er underviser Anne Mette Øster Særkjær, som har været ansat på Kalø i 2 år.

Inden vi gik på sommerferie, fik vi lært, vores rutinerede ræv Klaus Ankjær lidt bedre at kende og nu er turen kommet til et kig i den anden ende af aldersskalaen, hos en af vores lidt yngre undervisere, Anne Mette.

 

 

Anne Mette er ansat som underviser i plantefag, naturpleje samt biologi og naturfag. Inden Anne Mette fik sin plads på Kalø, har hun praktisk erfaring med sig fra 10 års arbejde i landbruget. En erfaring hun udbyggede ved at læse Agro-biologi på Aarhus universitet. Så har du spørgsmål til natur, planter eller miljø ift. Landbruget er Anne Mette den helt rette ”go-to-guy”.

 

 

Anne Mette nyder hverdagen og den gode stemning der er på skolen blandt, både elever og kollegaer.

”Det er fantastisk at møde på arbejde, hvor der altid er god stemning og et højt energiniveau. Den store mangfoldighed blandt både elever og kolleger giver desuden sparring og inspiration til, at tænke i nye baner og udvikle sin undervisning”

Udover de spændende og udviklende samtaler Anne Mette oplever igennem undervisning med elever, samt på det altid energifyldte lærerværelse, så fejler naturen rundt om Kalø Økologisk Landbrugsskole heller ikke noget.

”Der er en fantastisk og divers natur hele vejen rundt om skolen, som man kan nyde godt af både i undervisningen og i pauserne.”

 

 

Det er aldrig til at vide hvad morgendagen bringer, men arbejder du på Kalø kan du, ifølge Anne Mette, vide dig et hundrede procent sikker på, at du hver dag får et dejligt og sundt grin med dig hjem fra arbejde.

Med et stort smil på læben siger vi tak til Anne Mette for hendes altid smilende, arbejdsomme og grundige væsen.