Agrarøkonom

HeaderImage Agrarøkonom

Agrarøkonom - landbruget lederuddannelse

Agrarøkonomen er det højeste uddannelsesniveau inden for landsbrugsuddannelser. Med uddannelsen til Agrarøkonom får du en lederuddannelse kombineret med stor praktisk forståelse.

Jobmuligheder for en Agrarøkonom er store og du skal ikke bekymre dig om ledighed efter uddannelsen.

Agrarøkonomen giver dig bl.a. kompetencer inden for økonomi og politik, markedsføringsplanlægning, salgsstrategi og projektledelse. Vi sikrer, at du har en solid økonomisk forståelse og du vil få indblik i virksomhedsregnskab, budgettering, finansiering, investering, risikostyring, ejerformer, skat og formuepleje. Igennem alle 40 uger arbejder vi på at udvikle dine lederkompetencer og vi tror på at den virkelige udvikling sker, når man udfordres. 

Når du starter på Agrarøkonomen på Kalø Økologisk Landsbrugsskole, vil du fra dag ét opleve et frit miljø, hvor vi ikke arbejder med traditionel klasseundervisning, men bruger de fantastiske omgivelser i og omkring Kalø til, at skabe de mest optimale forhold for læring og sparring blandt studerende og undervisere.

Du vil fra uddannelsens start have mulighed for, at oprette din egen virksomhed og igennem alle 40 uger udvikle og arbejde med den, så du er rustet og klar til, at stå på egne ben når uddannelsen er afsluttet. Du vil have optimale forudsætninger for, at bygge en sund og på sigt, succesfuld virksomhed med professionel sparring fra vores dygtige undervisere.

Kost og Logi

Under uddannelsen til Agrarøkonom kan du vælge at bo på skolen. Kalø Økologisk Landbrugsskole ligger i naturskønne områder tæt på skov og vand. Læs mere om skolens faciliteter her: kalo.dk/studieliv/skolens-faciliteter

Eneværelser og rolige omgivelser

Som Agrarøkonom vil du få dit eget værelse.

Måltider

Alle måltider indtages i kantinen i hovedbygningen, hvor der serveres sundt, varierende og økologisk mad.

Pris

Prisen for at bo på skolen er: 675 kr. pr. uge for fuld kost og logi.

Adgangskrav

For at blive optaget på uddannelsen til Agrarøkonom skal du have færdiggjort uddannelsen som produktionsleder.

Økonomi

Du vil under hele uddannelsen modtage SU.