Farmer Camp

HeaderImage Farmer Camp

Er du vild med landbrugslivet, fællesskab og tør du blive udfordret? Så er Kalø Økologisk Landbrugsskoles Farmer Camp lige noget for dig.

Vores Farmer Camp giver dig en unik mulighed for at komme helt tæt på dyrene, naturen og opleve vores økologiske landbrugsskole fra tætteste hold.

Kalø Økologisk Landbrugsskole har den perfekte opskrift på den fedeste og mest lærerige sommerferie aktivitet for dig, der går i 6 – 8 klasse. Campen foregår på Kalø Økologisk Landbrugsskole, hvor du sammen med de andre deltagere bor på skolen fra mandag den 26 juni til fredag den 30 juni.

På vores Farmer Camp får du lov til at prøve kræfter med flere aspekter af landbruget. Du skal se vores store maskiner og måske køre en tur i marken på en af vores traktorer. Du bliver udfordret på vores Postløb i det naturskønne område i og omkring Kalø. Du skal lære meget mere om konceptet ”fra jord til bord”. Og derudover er der naturligvis en masse hygge og sociale aktiviteter med alle de andre deltagere.

Som afslutning på vores Farmer Camp inviteres forældrene fredag til frokost på Kalø Økologisk Landbrugsskole, hvor deltagerne viser nogle af de ting de har lært i løbet af ugen...

Få en helt unik oplevelse, hvor du med garanti bliver udfordret, får nye venner og lærer en masse om det økologiske landbrug. Tilmeld dig allerede i dag her på siden. 

 

---

 

Krav

Deltagerne på Campen skal gå i 6 - 8 klasse.

 

Hvor og hvornår

Farmer Campen foregår på Kalø Økologisk Landbrugsskole, Skovridervej 7, 8410 Rønde.

Startdato: Søndag den 25 juni 2017 

Slutdato: Fredag den 30 juni 2017

 

Kost og logi

Deltagerne vil blive indkvarteret på værelser på skolen, hvor de vil dele værelse med andre deltagere

Der vil under hele opholdet være tilsyn med deltagerne.

 

Program

Der vil alle dage være planlagt spændende aktiviteter, som indeholder udfordringer til hovedet, såvel som fysikken. Vi vil blandt andet tage et spændende Postløb i de smukke omgivelser, komme helt tæt på dyrene, få fingrene i jorden og meget mere...  Vi udsender et detaljeret program, når vi nærmer os Framer Camp. 

 

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen for deltagelse på Farmer Campen er mandag den 19 juni kl. 12.00

 

Pris

Prisen for hele ugen er 1.495

 

Til forældre

De unge mennesker vil alle ugens dage have aktiviteter og undervisning i og omkring skolens område. Der vil altid være opsyn med deltagerne, og der vil alle nætter være en nattevagt. Der er naturligvis nul-tolerance overfor rygning og alkohol.

Vores dygtige køkkenfolk vil servere økologisk mad for deltagerne og de kommer ikke til at gå sultne i seng!

 

Vil du vide mere ?

Er du interesseret i at høre mere, er du altid velkommen til, at ringe til os på 87580400, sende os en mail eller kigge forbi skolen. Du kan læse meget mere om Kalø Økologisk Landbrugsskole herpå hjemmesiden eller finde os på facebook via: www.facebook.com/Kalo.Okologisk/

 

---