Åbent hus 3. februar kl 10-14

HeaderImage Åbent hus 3. februar kl 10-14

Kalø Økologisk Landbrugsskole slår dørene op til Åbent Hus d. 3. februar for alle med interesse for økologi, og for alle som er interesseret i en landbrugsuddannelse eller Landbrugets lederuddannelse. Der vil være mulighed for at møde mange af skolens lærere, studievejledere, ledere og elever og høre om alle de spændende fag, som udbydes på uddannelserne.

Du kan høre om EUX økologisk landmand, der giver dig både en erhvervsuddannelse og en gymnasial uddannelse på godt 4 år.

Er du ikke til gymnasiale fag, men hellere vil arbejde med hænderne, så er vores EUD økologisk landmand lige noget for dig.

Har du allerede en gymnasial uddannelse, så er Global Organic Farmer din mulighed for at arbejde med økologi og landbrug.

Er du dansk landbrugs fremtid? Så har vi Produktionslederuddannelsen, som retter sig mod landmænd, der ønsker at blive ledere i landbruget.

Har du et arbejde og vil du sideløbende med det videreuddanne dig til at blive en af fremtidens ledere i den grønne sektor, så er vores Akademiuddannelse i ledelse  lige noget for dig.

Der vil ligeledes være mulighed for at orientere sig om kostskolen, studiemiljø og internationale samarbejder.

 

Kalø Økologisk Landbrugsskole is organising an open house event and would like to welcome you all to join us. Our main focus will be to present you our education programs.

You will have the opportunity to get an inside look of Kalø and get rid of every questions toy ever had about agriculture.