Introkursus for 8. klasse

Intro til Landbruget for 8. klassetrin

Introduktionskurserne er undervisnings- og vejledningsforløb, som Kalø Økologisk Landbrugsskoles tilbyder til elever på 8. klassetrin, der har lyst til at snuse til landmanduddannelsen og livet på landet.

Forløbet varer to til tre dage og udbydes kun forårsmånederne eller i særlige tilfælde efter aftale.

På www.brobygning.net kan du lave en søgning og finde en oversigt over hvilke uger og dage, Introkurserne tilbydes i på Kalø Økologisk Landbrugsskole.

Hvis du kommer fra en anden region og derfor ikke umiddelbart kan tilmelde via brobygning.net kan du kontakte www.uu-djursland.dk  for at få et login.

Du vil på dette korte Introkursus komme til at arbejde praktisk med landbrugserhvervet i vores skolelandbrug og i vores værksted.


TILMELDING

Du tilmelder dig brobygningsforløbet på www.brobygning.net

Livet på skolen

Du kan deltage i alle skolens aktiviteter, mens du er her. Skolen har sportshal, fittnesrum, biograf, poolbord, kakaoautomat og meget mere, som du kan gøre brug af i pauserne. Kalø Økologisk Landbrugsskole ligger i smukke naturomgivelser, tæt ved skov og strand og cirka 35 km fra Århus. Bus 123 kører lige til døren.

Pris

Undervisningen er gratis

  • Medbringer du din egen madpakke er det gratis.
  • Har du lyst til at spise på skolen under dit ophold, inkludere det morgenbolle, frokost og eftermiddagskaffe sammen med de andre elever på skolen til en pris â 40,- pr. dag.

Praktiske oplysninger

Vi forventer at eleverne medbringer papir og blyant.

Hvis du vælger at komme til skolen med offentlige transportmidler, standser buslinje 123 (Århus – Ebeltoft) og 361 (Rønde – Helgenæs) lige ud for skolen.

Kalø Økologisk Landbrugsskoles ordensregler

Læs skolens ordensregler

Hvor

Du kan finde skolens adresse og vejvisning her


Kontakt

Skolens kontor
Tlf.: 8758 0400

Vi er her for at hjælpe dig!

STUDIEVEJLEDNING

Introduktionskurset kan være startskuddet til uddannelsen som landmand med eller uden hest. I løbet af opholdet kan du få gode råd og yderligere information om uddannelsen.

Studievejleder Klaus Ankjær Sørensen
Mail: kas@kalo.dk
Tlf.: 2019 5062

Træffetid studievejleder:
Man & tors.: kl. 10.00-12.00