BB for 9.-10. klasse 2-3 dage

2-3 dages intro til Landbruget for 9. og 10. klassetrin

To eller tre dages Brobygning er et spændende tilbud til alle nysgerrige og uafklarede elever i 9. og 10. klasse.

Forløbet er et uddannelses- og vejledningsforløb, der introducerer eleverne til Erhvervsuddannelsen med indgangen “Dyr, planter og natur”. Eleverne får en oplevelse af hvordan livet på en økologisk landbrugsskole er og giver et indblik i både det faglige og det sociale liv på Kalø Økologisk Landbrugsskole.

Du vil blive kastet ud i praktiske ting som brug af traktorer og maskiner, arbejdet på værkstedet og pasning af dyrene på gården. Vi vil også bruge tid i klasselokalet på teoretisk undervisning ofte sammen med en grundforløbsklasse.

TILMELDING

Du tilmelder dig brobygningsforløbet på www.brobygning.net

Livet på skolen

Du kan deltage i alle skolens aktiviteter, mens du er her. Skolen har sportshal, fittnesrum, biograf, poolbord, kakaoautomat og meget mere, som du kan gøre brug af i pauserne. Kalø Økologisk Landbrugsskole ligger i smukke naturomgivelser, tæt ved skov og strand og cirka 35 km fra Århus. Bus 123 kører lige til døren.

Pris

Undervisningen er gratis

  • Medbringer du din egen madpakke er det gratis.
  • Har du lyst til at spise på skolen under dit ophold, inkludere det morgenbolle, frokost og eftermiddagskaffe sammen med de andre elever på skolen til en pris â 40,- pr. dag.

Praktiske oplysninger

Vi forventer at eleverne medbringer papir og blyant.

Hvis du vælger at komme til skolen med offentlige transportmidler, standser buslinje 123 (Århus – Ebeltoft) og 361 (Rønde – Helgenæs) lige ud for skolen.

Kalø Økologisk Landbrugsskoles ordensregler

Læs skolens ordensregler

Hvor

Du kan finde skolens adresse og vejvisning her


Kontakt

Skolens kontor
Tlf.: 8758 0400

Vi er her for at hjælpe dig!

STUDIEVEJLEDNING

Introduktionskurset kan være startskuddet til uddannelsen som landmand med eller uden hest. I løbet af opholdet kan du få gode råd og yderligere information om uddannelsen.

Studievejleder Klaus Ankjær Sørensen
Mail: kas@kalo.dk
Tlf.: 20 19 50 62

Træffetid studievejleder:
Man & tors.: kl. 10.00-12.00